Home | Nieuws | Boekingen | Multimedia | Band | Links | Contact
Facebook Nederlands English
 

.Nieuwsarchief
Nieuws 2021
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Nieuws 2012

Nieuws 2011
Nieuws 2010
Nieuws 2009
Nieuws 2008
Nieuws 2007

BMMS Münster

 

 

 

 

Nieuws 2007

Laatste BMMS
Na een geslaagd jaar te hebben gehad met diverse muziek evenementen sloten wij het jaar af met een grand finale in Münster.

Taptoe Fulda
In de reeks taptoe’s, waren wij in oktober 2007 in Fulda (Duitsland). Een zeer geslaagde Tattoo, waar ook na de show achter de schermen flink werd door gefeest.

Airborne herdenking
Zoals ieder jaar traden wij na de Airborne herdenking op de begraafplaats in Oosterbeek samen met de Parachute Regiment op. Gelukkig was het een stralende dag waardoor de herdenking niet gehinderd werd door het slechte weer dat wij dit jaar zoveel hebben gehad. Ook de avond daarvoor waren wij samen met leden van de Parachute Regiment in Oosterbeek. Ditmaal voor een herdenking bij Hartestein.

Taptoe Ystad
Het was dit jaar echt een taptoe jaar voor ons. In augustus waren wij te gast bij de Internationale Militaire Taptoe in Ystad (Zweden).

Taptoe Basel

Wij waren bijzonder vereerd dat wij ook dit jaar weer voor de Taptoe in Basel (Zwitserland) waren uitgenodigd. Een week hard werken, maar een ervaring om niet te vergeten., zie ook dit filmpje op Youtube.


Voorthuizen Taptoe
Ook op de op 23 juni 2007 gehouden Voorthuizen Military Tattoo, waren wij weer present.

Reportage in de Krant
Onze vereniging is steeds op zoek naar enthousiaste mensen die deel willen uitmaken van onze vereniging. Drummers, doedelzakspelers, iedereen is welkom. Om ons bekend te maken bij het publiek heeft Ede Post een interview met een paar van onze leden afgenomen. Lees verder


 

 

 

 

 
 
2021 The Pipes & Drums of The Royal British Legion, the Netherlands