Home | Nieuws | Boekingen | Multimedia | Band | Links | Contact
Facebook Nederlands English
 

.Nieuwsarchief
Nieuws 2021
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Nieuws 2012

Nieuws 2011
Nieuws 2010
Nieuws 2009
Nieuws 2008
Nieuws 2007

 

 

 


Nieuws 2014


Gezocht: Enthousiaste leden
The Pipes & Drums of The Royal British Legion, the Netherlands is één van de Pipebands in Nederland waarbij de ambitie niet zozeer ligt bij het spelen tijdens competities, alhoewel dat natuurlijk nooit wordt uitgesloten, maar meer op het gebied van ceremoniële optredens, dan wel nationale en internationale Taptoes.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom, zowel doedelzakspelers als drummers. De muzikale opleiding vindt geheel in onze vereniging plaats.

Kom op onze oefenavond eens langs en volg een proefles. Bij verdere interesse kunt u gratis gedurende een maand uitproberen of u verder wil. Na deze maand kunt u voor slechts € 12,50 per maand lid van onze vereniging worden.

In onze band vinden wij sfeer en respect naar elkaar als ook het gezamenlijk bouwen aan een kwalitatief goede Pipeband belangrijk.

Wij spelen op Pearl drums en McCallum bagpipes.

Word lid van deze bijzondere band. Neem voor meer informatie of een proefles contact met ons op via info@rblpipeband.com.

In memoriam: Pouwel Vos

Met verslagenheid vernamen wij dat Pouwel Vos is overleden. Pouwel was onder meer jarenlang betrokken bij de Airborne herdenkingen in Arnhem en omstreken.

Pouwel droeg onze Band in zijn hart en door zijn inzet en betrokkenheid hebben wij veel aan hem te danken.

Wij zijn erg dankbaar voor de jarenlange steun en vriendschap die wij van hem mochten ontvangen en zullen hem erg missen.

Wij wensen zijn familie veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.

“We’ll remember him”

  
2021 The Pipes & Drums of The Royal British Legion, the Netherlands