Home | Nieuws | Boekingen | Multimedia | Band | Links | Contact
Facebook Nederlands English
 

.Nieuwsarchief

Nieuws 20_21
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Nieuws 2012

Nieuws 2011
Nieuws 2010
Nieuws 2009
Nieuws 2008
Nieuws 2007

 

 

 

 


Nieuws 2020 / 2021

Zoals tegenwoordig onze Bandmeetings eruit zien, Videoconferentie's.

Market Garden 2020 (Bijzondere ingetogen Covid-Herdenking)

1.Sjoerd speelt Flower of The Forrest in de Eusebiuskerk te Arnhem, voorafgaand aan de Herdenking MarketSjoerd speelt Flower of The Forrest in de Eusebiuskerk te Arnhem, voorafgaand aan de Herdenking Market Garden 2020, in de Berekuil.

Video\MG202Eusebiuskerk_Sjoerd.mp4

 

2.MG 2020, Airbornewedstrijd GelreDome Vitesse-Sparta.

Video\MG2020_gelredomeCullumbay.mp4

3. Normaal zou er op deze zaterdag door de Massed Pipes and Drums gespeeld worden tijdens de rust van de Airbornewedstrijd 2020 tussen Vitesse en Sparta.
Vanavond hebben we, uiteraard met maatregelen en 'n klein aantal, samen met 'n aantal spelers van The Pegasus Pipes and Drums, een kleine bijdrage mogen leveren aan deze aangepaste wedstrijd.
Géén Veteranen, maar ze waren er toch bij, zij het als een foto.
Maar het RESPECT was er niet minder om.

Video\MG2020_gelredomemarchin.mp4

4. Berekuil MG 2020.


Gezocht: Enthousiaste leden
The Pipes & Drums of The Sjoerd speelt Flower of The Forrest in de Eusebiuskerk te Arnhem, voorafgaand aan de Herdenking Market Garden 2020, in de Berekuil🎶British Legion, the Netherlands is één van de Pipebands in Nederland waarbij de ambitie niet zozeer ligt bij het spelen tijdens competities, alhoewel dat natuurlijk nooit wordt uitgesloten, maar meer op het gebied van ceremoniële optredens, dan wel nationale en internationale Taptoes.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom, zowel doedelzakspelers als drummers. De muzikale opleiding vindt geheel in onze vereniging plaats.

Kom op onze oefenavond eens langs en volg een proefles. Bij verdere interesse kunt u gratis gedurende een maand uitproberen of u verder wil. Na deze maand kunt u voor slechts € 12,50 per maand lid van onze vereniging worden.

In onze band vinden wij sfeer en respect naar elkaar als ook het gezamenlijk bouwen aan een kwalitatief goede Pipeband belangrijk.

Wij spelen op Pearl drums en McCallum bagpipes.

Word lid van deze bijzondere band. Neem voor meer informatie of een proefles contact met ons op via info@rblpipeband.com.

  
 
© 2021 The Pipes & Drums of The Royal British Legion, the Netherlands