Home | Nieuws | Boekingen | Multimedia | Band | Links | Contact
Facebook  Nederlands English
 

.Nieuwsarchief
Nieuws 2021
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Nieuws 2012

Nieuws 2011
Nieuws 2010
Nieuws 2009
Nieuws 2008
Nieuws 2007

 
 

 


Nieuws

Gezocht: Enthousiaste doedelzakspelers

The Pipes & Drums of The Royal British Legion, the Netherlands is één van de Pipebands in Nederland waarbij de ambitie niet zozeer ligt bij het spelen tijdens competities, alhoewel dat natuurlijk nooit wordt uitgesloten, maar meer op het gebied van ceremoniële optredens, dan wel nationale en internationale Taptoes.

De laatste jaren heeft onze band een behoorlijk groei doorgemaakt. Onze drumsectie bestaat op het moment uit voldoende leden om tijdens optredens met volle sterkte mee te kunnen doen. Ter uitbreiding/aanvulling van de pipesectie zijn wij daarentegen op zoek naar ervaren doedelzakspelers. In onze band vinden wij sfeer en respect naar elkaar als ook het gezamenlijk bouwen aan een kwalitatief goede Pipeband belangrijk.

Wij spelen op Pearl drums en McCallum bagpipes. Meer informatie over onze vereniging vindt u op deze website.

Spreekt het spelen in een Band met visie als die van ons u aan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die onze Band kan bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwe leerling doedelzakspelers en - drummers blijven uiteraard ook altijd welkom

Juni 2012

Ter gelegenheid van de Diamond Jubilee van HRH Queen Elizabeth hield de Britse Ambassadeur in Den Haag een receptie voor ruim 500 genodigden. Wij vonden het een bijzondere eer dat wij voor de aanwezigen een Beating Retreat mochten houden.

Mei 2012

De London Taxi Benevolunt Fund zorgde ervoor dat in mei 2012 160 veteranen tussen de 85 en 94 jaar voor 5 dagen naar Nederland konden komen. In 80 taxis reden ze van Hoek van Holland naar Oosterbeek/Arnhem. Een fantastisch gezicht! Op 5 mei 2012 was de stoet bij het Airborne Museum in Oosterbeek. 
2021 The Pipes & Drums of The Royal British Legion, the Netherlands